Kesan angin dalam badan kepada mental.

Kesan angin dalam badan kepada mental seorang manusia adalah sangat dashat di mana perkara paling buruk boleh berlaku adalah perangai tidak waras dan beremosi tanpa penghujung. Apabila anda mula berperangai tidak waras, hidup anda akan hancur dan kesan paling buruk dari kesan angin badan ini adalah bunuh diri.

Untuk anda memahami atau mengenal pasti sama ada angin dalam badan anda sudah mula menganggu mental anda, berikut saya senaraikan kesan angin dalam badan kepada metal.

 1. Anda akan tetap melakukan dosa yang sama berkali – kali walaupun anda tahu perkara tersebut adalah salah.
 2. Memori anda mula berkurangan. Anda selalu tidak pasti dengan perkara yang berlaku di sekeliling anda.
 3. Setiap hari anda rasa tertekan dan apa sahaja perkara yang anda lakukan untuk hilangkan rasa tertekan itu tidak membawa  apa – apa perubahan yang positif.
 4. Anda senang di provokasi dan cepat marah.
 5. Anda rasa rendah diri dan sentiasa menyorok di belakang. Selain itu, anda lebih suka menyendiri dan takut untuk menyuarakan pendapat anda.
 6. Kesan angin dalam badan kepada mental yang seterusnya adalah anda mudah terkejut dalam apa jua situasi. Contohnya anda terdengar bunyi mercun dan anda akan rasa terkejut seperti hendak runtuh jantung anda.
 7. Angin dalam badan akan menyebabkan fikiran anda tertutup. Anda sukar untuk berfikir di luar kotak kerana anda hanya nampak dari satu sisi sahaja.
 8. Angin dalam badan juga akan menyebabkan anda rasa terlalu malu untuk hidup di dunia ini. Akhirnya anda tidak keluarkan potensi hidup anda sepenuhnya.
 9. Anda hidup dalam suasana ketakutan sehingga anda rasa sukar untuk melangkah ke hadapan.
 10. Anda tidak percaya pada kebaikan dan terus melakukan kejahatan.
 11. Anda rasa diri anda di aniaya.

Kesan angin dalam badan kepada mental adalah sangat teruk dan jika anda ada alami kesan – kesan di atas, anda perlu segera sembuhkan diri anda dari masalah angin badan.

#(Klik sini) Pakej Buang Angin Badan.

Leave a Reply